Flat Preloader Icon

Visoka strukovna škola ICEPS raspisuje javni poziv za mobilnost studenata u svrhu studiranja u okviru Erazmus+ programa!

Poziv je otvoren za sve studente u statusu redovnog ili ponovnog upisa prve, druge ili treće godine osnovnih strukovnih studija na studijskom programu Fizioterapija.

Mobilnost traje 5 meseci od 01.10.2024. do 28.02.2025. godine i obavlja se na partnerskoj visokoškolskoj ustanovi Alma Mater Europaea iz Maribora u Sloveniji.

Rok za prijavu je do nedelje 30.06.2024. godine u 23:59h, a broj slobodnih mesta je 2.
Studentu koji bude izabran biće dodeljena finansijska sredstva od strane Erazmus+ programa u vidu stipendije u iznosu od 606 EUR mesečno za sufinansiranje troškova života, kao i putovanja do tamo i nazad.

Po povratku sa mobilnosti, ispiti položeni tokom trajanja mobilnosti biće kroz proces Analize priznatih i diferencijalnih nastavnih obaveza priznati studentu umesto kompatibilnih predmeta na ICEPS-u koje student do tada nije položio na ICEPS-u.

Osim teorijskih predmeta, moguće je izabrati i pohađanje stručne prakse uz poštovanje uslova propisanih od strane ustanove primaoca.

Detalje poziva, potrebnu dokumentaciju i način prijave možete pronaći ovde.

Molimo vas da sa pažnjom ispratite sve instrukcije za konkurisanje na ovaj poziv, pošto nepotpune ili neblagovremene prijave neće biti prihvaćene.

Za sva pitanja možete kontaktirati Kancelariju za međunarodnu saradnju na mejl international@iceps.edu.rs ili kontakt telefon +381648634516.

Srećno! 🙂