Flat Preloader Icon

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Stefan Janić, naš student 3. godine studijskog programa Fizioterapije na osnovnim strukovnim studijama, uspešno započeo Erazmus+ razmenu za studente na Alma Mater Europaea univerzitetu u Mariboru u Sloveniji. Odlukom Komisije za izbor kandidata, Stefan je izabran da predstavlja ICEPS u periodu od 1. oktobra 2024. do 28. februara 2025. godine. 

Stefan trenutno učestvuje u programu koji mu omogućava da proširi svoje profesionalne horizonte i time stekne nova dragocena znanja i veštine u oblasti fizioterapije. Tokom svog boravka, ima priliku da pohađa ne samo teorijske predmete, već i da se uključi u stručnu praksu, u skladu sa uslovima partnerske ustanove. Ispiti koje bude položio na univerzitetu u Mariboru biće mu priznati po povratku što će mu omogućiti lakši nastavak studijskih obaveza na ICEPS-u kroz integraciju stečenog znanja u dalji tok studija. 

Želimo da pohvalimo Stefana za proaktivnost i motivaciju koju je pokazao odlučivši se za ovu međunarodnu avanturu. Njegov entuzijazam i želja za napredovanjem inspiracija su za sve naše studente, a ICEPS će nastaviti da podržava i promoviše ovakve globalne prilike. 

Podsećamo naše studente da Erazmus+ program pruža i finansijsku podršku u vidu stipendije koja sufinansira troškove života studenata tokom mobilnosti. Ovaj program ne samo da doprinosi obrazovnom rastu, već i obogaćuje međunarodno iskustvo koje će oblikovati karijere naših studenata u godinama koje dolaze.