Flat Preloader Icon

Na listi Komore italijansko-srpskih privrednika od sada je i ICEPS (Internacionalni centar za profesionalne studije). Sa ciljem približavanja i jačanja razumevanja i saradnje obrazovanja i privrede, ICEPS je prepoznao Komoru kao važnog partnera. Tim povodom, održan je sastanak sa novoizabranim generalnim sekretarom, gospođom Marijom Koprivicom Lelićanin u prostorijama Škole u Beogradu.

Kako je ICEPS po određenju apsolutno fokusiran na primenjivo znanje i veštine, prirodan sled je bio priključivanje Komori sa željom da se i dalje predano radi na modernom, efikasnom i efektnom sistemu obrazovanja i to u okviru strukovnih, odnosno profesionalnih studija koje su prilagođene potrebama privrede, ali i u skladu sa očekivanjima studenata. Uz ICEPS neretko stoji i krilatica Imam plan za sutradan! kojom se upravo ističe važnost praktičnih i primenjivih veština neophodnih u poslovnom okruženju. Studenti ICEPS-a ništa manje ni ne očekuju, pa na svim dostupnim programima – od medicinskih, preko ugostiteljskih do ekonomskih, bilo da je reč o osnovnim ili master strukovnim studijama – nudimo znanja i veštine koje mogu da se primene sa puno sigurnosti, umeća i samopouzdanja.

Biti u društvu velikih i značajnih sistema, kada je reč o privrednicima iz Srbije i Italije, je velika čast, ali i prilika da obrazovanje još više približimo komercijalnom, poslovnom svetu na adekvatan način. Ovom saradnjom naša Visoka strukovna škola, sa sedištem u Beogradu, koja posluje u još pet gradova u Srbiji (Novi Sad, Leskovac, Vršac, Kraljevo i Jagodina), sa preko 200 angažovanih profesionalaca – predavača i više od 60 nastavnih baza, izdvaja se kao pouzdan partner u sticanju primenjivih znanja i veština.

O radu i aktivnostima organizacije koja pripada svetskoj mreži od ukupno 84 italijanske privredne komore u inostranstvu (Assocamerestero), prisutne u ukupno 61 zemlji sa 160 kancelarija, preko 20.000 članica i 300.000 kontakata, možete se informisati na sledećoj stranici: ccis.rs.