Flat Preloader Icon

Visoka strukovna škola ICEPS Internacionalni centar za profesionalne studije ponosni je dobitnik zlatne medalje za kvalitet, po peti put uzastopno koja se dodeljuje najistaknutijim i najznačajnijim obrazovnim ustanovama na Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”. Diplomu sa Velikom zlatnom medaljom u ime ICEPS-a primio je prof. dr Srđan Stojanović, direktor ove ustanove na svečanoj ceremoniji koja je upriličena u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu u četvrtak 09. marta.

– Nastavićemo da predano i posvećeno radimo na što kvalitetnijem obrazovanju mladih stručnjaka bilo da su na početku karijere bilo da već poseduju iskustvo u oblastima u kojima izvodimo programe: medicine, ugostiteljstva, poslovne ekonomije i menadžmenta. Biti u društvu najznačajnijih obrazovnih ustanova velika je čast posebno u godini u kojoj se obeležava prvih 100 godina postojanja Novosadskog sajma.

Podsećanja radi, odlukom komisije za ocenjivanje kvaliteta koja je zasedala uoči 11. Međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi” doneta je odluka da se ICEPS nagradi zlatnom medaljom!

Za više informacije o upisu na medicinske programe za 2023/2024. saznajte ovde dok za ugostiteljske programe dodatne informacije možete pronaći za 2023/2024. ovde