Flat Preloader Icon

Misija

Ovladavanje studenata profesionalnim veštinama

Vizija

Postati sedište visokog obrazovanja

Cilj

Primena znanja studenata u realnom okruženju

icepsOtvoren je konkurs za ICEPS STIPENDIJE za školsku 2024/2025. godinu!

Poslednje vesti i obaveštenja

Nastavne baze i partneri

Najčešće postavljana pitanja

Odgovor: Osnovne strukovne studije traju 3 godine (180 ESPB).

Odgovor: Prijemni ispit se polaže iz predmeta Osnovi ekonomije.

Odgovor: Ukoliko je student položio prijemni ispit iz iste oblasti na nekoj drugoj akreditovanoj visokoj školi, prijemni ispit će biti priznat i student ulazi u proces upisa bez polaganja prijemnog ispita.

Odgovor: Predavanja nisu obavezna, ali ih je poželjno pratiti kada god ste u mogućnosti. Sva predavanja se snimaju i postavljaju na naš sajt a svaki student ima svoje pristupne parametre (korisničko ime i lozinku) na osnovu kojih pristupa sajtu i može da pogleda sva snimljena predavanja. Pored predavanja, na sajtu se nalazi i materijal za pripremu ispita.

Odgovor: Škola ima informacioni sistem koji se zove ICEPS System. Svaki student ima mogućnost pristupa ovom sistemu uz odgovarajući korisnički nalog, koji dobija statusom upisa u Školu. Preko aplikacije ICEPS System možete da pratite Vaš raspored, prijavljujete/odjavljujete ispite, pratite rezultate ispita, pratite Vaše transkacije, kao i elektronski indeks.

Odgovor: Prijava jednog ispita se tarifira po ceni od 1.200 dinara, s tim da možete prva tri puta prijaviti jedan ispit za taj iznos. Nakon toga, svaka naredna prijava ispita se tarifira u iznosu od 1.200 dinara. Takođe, u statusu obnove godine, prijava ispita se tarifira po ceni od 2.400 dinara.

Odgovor: Izlazno zvanje nakon završenog studijskog programa Poslovna ekonomija i menadžment, modul Finanskijski menadžment i bankarstvo je strukovni menadžer.

Video: Upiši ICEPS!

Šta studenti kažu o nama

Nakon 30 godina, ponovo sam student! Nadam se da ovaj podatak i odluka da nastavim studije na ICEPS-u, u uslovima postojeće konkurencije, već dovoljno govori. Pozitivni komentari o Školi, bili su samo dodatni vetar u leđa. Ali, kao pripadnca “starije” generacije, moram priznati, da su veoma bitnu ulogu za moje opredeljenje da upišem ICEPS, odigrale ljubazne, elokventne, predusretljive koleginice iz Studentske Službe.

Slađana
Studentkinja III godine studijskog smera Zdravstvena nega

Ono što je mene privuklo da upišem ICEPS, jeste savremen rad sa studentima, koji nam omogućava dostupnost svim potrebnim materijalima za pripremu ispita u bilo koje doba dana, praktičnu nastavu u rodnom gradu i prilagođavanje određenim zahtevima studenata. Takođe, želim da pomenem i dobro organizovan rad svih zaposlenih koji su tu da nam razjasne sve naše nedoumice i budu podrška za postizanje pozitivnih rezultata.

Dimitrije
Student I godine studijskog smera Zdravstvena nega

Škola je jako dobro organizovana, i u pogledu teorijskog dela, gde učimo konkretne stvari a i kada je praksa u pitanju. Možemo da računamo na to, da ćemo od Studentske Službe dobiti odgovore na svaki mejl ili poziv. Posebna pohvala, zato što se izlazi u susret studentima koji su u radnom odnosu kao i sportistima.

Iva i Aleksandra
Studentkinje II godine studijskog smera Fizioterapija

Korišćenjem savremenih metoda i sistema učenja i rada, kao i ažurnošću svih zaposlenih, Škola me čini zadovoljnim studentom. Profesori su uvek tu za saradnju. Sav materijal nam je obezbeđen pa energiju trošimo na ono što treba – na učenje i usavršavanje. Takođe, studenti su maksimalno uvaženi od strane profesora i Studentske službe. Svako ko želi da konstantno uči, radi i da se usavršava u oblasti medicine, ima moju toplu preporuku da upiše ICEPS.

Aleksandra
Studentkinja III godine studijskog smera Zdravstvena nega

ICEPS bih preporučila svima, jer mi pruža najkonkretnije informacije iz svih predmeta, bez onih suvišnih, koje samo “koče” učenje.
Studenti oko 60% gradiva mogu savladati redovnim odlaskom na praksu iz određenih predmeta, što ceo proces studiranja znatno olakšava.

Jelena
Studentkinja II godine studijskog smera Fizioterapija