Flat Preloader Icon

Sa ponosom vas obaveštavamo da je Visoka medicinska škola ICEPS, Kotor akreditovala studijske programe u Crnoj Gori i dobila licencu za rad!  

Upis u studijsku 2024/2025. godinu biće otvoren u septembru, a za ovu studijsku godinu važiće promotivne cene školarine.  

Studenti u Crnog Gori moći će da odaberu studijski program osnovnih studija – Zdravstvenu njegu ili Primijenjenu fizioterapiju. 

Zdravstvena njega se realizuje kroz dva modula: Kućna njega i patronaža i Javno zdravlje, dok Primijenjena fizioterapija, takođe, ima dva modula: Medicinska rehabilitacija i Fizioterapija u sportskoj medicini. 

Studije traju 3 godine i nose 180 ECTS, a studijski programi su usaglašeni sa evropskim standardima i preporukama za školovanje medicinskih sestara i fizioterapeuta. 

Prijave za septembarski upisni rok traju od 02.09.-07.09.2024., a termin za prijemni ispit je 10.09.2024.  

Sve informacije o Školi, studijskim programima i uslovima upisa dostupne su na sajtu: https://kotor.iceps.edu.rs/ a direktan kontakt sa Studentskom službom biće moguć od 26.08. putem telefona (+382) 067 767 050 ili mejla office.kotor@iceps.edu.rs 

Unapred se radujemo našim prvim studentima u Crnoj Gori i želimo im prijatno i uspešno studiranje u novootvorenoj školi!