Flat Preloader Icon

Visoka strukovna škola ICEPS raspisuje konkurs za mobilnost osoblja u svrhu pohađanja obuke u okviru programa Erazmus+ KA131. 

Mobilnost će se realizovati na partnerskoj ustanovi ICEPS-a, Oslo Metropolitan University, Faculty of Health Sciences, Department of Nursing and Health Promotion u periodu od 04.03.2024. do 09.03.2024.

Konkurs je otvoren od 01.02.2024. do 19.01.2024. godine za za radno angažovano nastavno i nenastavno osoblje na ICEPS-u za celokupno vreme trajanja boravka na inostranoj ustanovi na programu mobilnosti, a broj slobodnih mesta je jedno (1).

Kandidatu koji bude izabran biće dodeljena individualna podrška u iznosu od 180 EUR dnevno za sufinansiranje troškova života tokom trajanja mobilnosti, kao i sufinansiranje troškova putovanja u fiksnom iznosu od 275 EUR za standardno ili 320 EUR za zeleno putovanje (autobus, voz, zajedničko putovanje više učesnika mobilnosti jednim automobilom do mesta održavanja mobilnosti).

Detalje poziva, potrebnu dokumentaciju i način prijave možete pronaći ovde.

Cilj obuke je da učesnik stekne nova znanja i veštine iz obuke budućih medicinskih radnika koristeći najmodernije medicinske lutke.

Molimo vas da sa pažnjom ispratite sve instrukcije za konkurisanje na ovaj poziv, pošto nepotpune ili neblagovremene prijave neće biti prihvaćene.

Za sva pitanja možete kontaktirati Kancelariju za međunarodnu saradnju na mejl international@iceps.edu.rs ili kontakt telefon +381648634516.

Srećno! 🙂