Flat Preloader Icon

Visoka strukovna škola ICEPS raspisuje javni poziv za mobilnost studenata u svrhu obavljanja radne prakse u okviru Erazmus+ programa!

Poziv je otvoren za studente svih godina osnovnih strukovnih studija upisanim na studijskim programima Poslovna ekonomija i menadžment, modul: Menadžment u gastronomiji Poslovna ekonomija i menadžment, modul: Menadžment u restoraterstvu.

Praksa traje 3 meseca i obavlja se u restoranu Sedem partnerske visokoškolske ustanove Višja strokovna šola za gostinstvo i turizem (VSGT) iz Maribora u Sloveniji.

ICEPS je bio u poseti VSGT Maribor i njihovom restoranu, a o toj poseti možete više pročitati na sledećem linku kako biste stekli utisak o mestu obavljanja prakse.

Rok za prijavu je do ponedeljka 26.02.2024. godine u 23:59h, a broj slobodnih mesta je samo jedno!
Studentu koji bude izabran biće dodeljena finansijska sredstva od strane Erazmus+ programa u vidu stipendije u iznosu od 756 EUR mesečno za pokrivanje troškova života, kao i putovanja do tamo i nazad. 

Po povratku sa mobilnosti, studentu će praksa obavljena na VSGT Maribor biti priznata kao ferijalna praksa na trenutno upisanoj godini studija.

Detalje poziva, potrebnu dokumentaciju i način prijave možete pronaći ovde.

Molimo vas da sa pažnjom ispratite sve instrukcije za konkurisanje na ovaj poziv, pošto nepotpune ili neblagovremene prijave neće biti prihvaćene.

U toku trajanja konkursa biće organizovan webinar na kome će zainteresovani kandidati moći da postave pitanja.
Tačan termin održavanja webinara biće posebno najavljen putem mejl obaveštenja.

Za sva pitanja možete kontaktirati Kancelariju za međunarodnu saradnju na mejl international@iceps.edu.rs ili kontakt telefon +381648634516.

Srećno! 🙂