PG Slots CassinoPG Slots Cassino PG Slots Cassino Izjava saučešća kolegama sa Karlovog univerziteta u Pragu - Iceps PG Slots Cassino
Flat Preloader Icon

Povodom tragedije u kojoj je 14 osoba izgubilo život, direktor ICEPS-a prof. dr Srđan Stojanović uputio je izjavu saučešća rektorki, profesorima i studentima Karlovog univerziteta u Pragu. U izjavi se navodi sledeće:

„Poštovana prof. Králíčková, poštovane kolege,

U ime studenata, nastavnika i osoblja Visoke strukovne škole ICEPS želim da Vam izrazim najdublje saučešće povodom velike tragedije koja je zadesila Vaš Univerzitet, akademsku zajednicu Praga, ali i ceo češki narod.

Tragičnu vest primili smo sa nevericom i dubokom tugom. Ovaj strašan događaj predstavlja težak udarac za akademsku zajednicu i društvo, ne samo Češke, već i čitavog sveta.

Gubitak ljudskih života na tako stravičan način ostaviće duboke ožiljke u srcima svih nas.

Reči teško mogu opisati bol i gubitak koji osećate, ali želimo da znate da smo u mislima sa vama i šaljemo vam našu punu podršku i saosećanje.  

Porodicama žrtava izražavamo duboko saučešće i nadamo se da ćete svi pronaći snagu i hrabrost da prevaziđete ovu tragediju.“