Flat Preloader Icon

Razorni zemljotresi pogodili su jugoistočnu Tursku i severnu Siriju i prouzrokovali stradanje desetina hiljada ljudi. Kako zvaničnici prenose, broj mrtvih samo u Turskoj porastao je na 31.643, povređeno je 80.278 ljudi, a iz regiona je u druge provincije evakuisano 158.165 ljudi. Više od 238.000 ljudi učestvuje u potrazi i spasavanju na terenu. Uništene su 6.444 zgrade.

Ovim povodom ICEPS upućuje ljubazan poziv svim studentima, predavačima i saradnicima, kao i najširoj javnosti da uzmu aktivno učešće u prikupljanju novčanih donacija koje su namenjene građanima pogođenih regija u skladu sa sopstvenim mogućnostima. Brza reakcija je neophodna pa su sve donacije dobrodošle još danas!

Organizacija odnosno Fond čiji ćemo rad i napore zvanično podržati ovom akcijom su:

Akcija je na dobrovoljnoj i voluntarnoj osnovi tako da učešće nije obavezno. Ipak,nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i uzeti učešće sa simboličnom donacijom u ovoj donatorskoj akciji sa veoma plemenitom i humanom notom. Ovo će ujedno biti i prva zvanična ICEPS CSR (društveno-odgovorna akcija) u 2023. godini pa vas pozivamo da je podržite. Osim donacija, ovu akciju možete podržati i repostovanjem važnih objava i informacija na ličnim nalozima na društvenim mrežama. Pratite ili repostujte objave koje ćemo plasirati i sa ICEPS naloga, svaka Vaša pomoć je dobrodošla.

Sa ciljem da pokažemo humanost i budemo humani u ključnim trenucima, ICEPS će sprovesti i internu donatorsku akciju među svojim zaposlenima.

HVALA VAM NA DOBROJ VOLJI I PODRŠCI – VAŠ ICEPS!