Flat Preloader Icon

ICEPS prepoznaje kvalitet, podstiče ambiciju i nagrađuje motivaciju svojih studenata. To je bio i razlog pokretanja Konkursa za ICEPS stipendije za upis u školsku 2024/2025. godinu koji je naišao na veliko interesovanje maturanata širom Srbije.  

Ponosni smo što smo ove godine dodelili čak 19 stipendija mladim ambicioznim ljudima koji su 25.06.2024. godine zvanično postali studenti na ICEPS-u. 

Direktor prof. dr Srđan Stojanović pozdravio je sve stipendiste i uručio im diplome-stipendije na svečanom prijemu u sedištu Visoke strukovne škole ICEPS u Beogradu. 

Stipendisti će od naredne školske godine započeti studije na ICEPS-u na različitim studijskim programima iz oblasti medicine i ugostiteljstva u svim našim visokoškolskim jedinicama. 

Naš izbor za ključan faktor prilikom selekcije kandidata za dobijanje stipendija bila je motivacija, jer smatramo da su motivisani studenti oni koji sa najvećom strašću, istrajnošću i, istovremeno, savesnošću završavaju ICEPS studije i stasaju u vredne i požrtvovane medicinske radnike, uspešne menadžere u ugostiteljstvu, i druge profesionalce. 

Na ovom konkursu dodeli smo čak 19 stipendija u četiri kategorije: 

  • stipendiju I kategorije koja podrazumeva školarinu za sve tri godine osnovnih strukovnih studija osvojila je Enike Fekete, upisana na prvu godinu studijskog programa Radiologija,  
  • Una Plančak, Anastasija Stojković i Anđela Đermanović dobitnice su stipendije II kategorije koja podrazumeva školarinu za prvu godinu osnovnih strukovnih studija, 
  • stipendija III kategorije u iznosu od 500 eur na ime školarine prve godine osnovnih strukovnih studija dodeljena je Jeleni Kosović, Andrijani Despić, Sofiji Đorđević, Tamari Radanović i Bogdanu Panoviću, 
  • dobitnici stipendije IV kategorije u iznosu od 250 eur na ime školarine za prvu godinu osnovnih strukovnih studija su Tamara Anđelić, Sara Đorđević, Anja Nedeljković, Anastasija Aleksić, Luka Jakovljević, Srebra Milovanović, Mina Jevtić, Vuk Đurđević, Jelena Sujić i Teodora Marić. 

Nakon svečanog uručenja stipendija, za stipendiste je upriličen koktel dobrodošlice i prigodno druženje sa kolegama, predstavnicima ICEPS-a i studentskog parlamenta. 

Svim stipendistima čestitamo i želimo im dobrodošlicu na ICEPS. Verujemo da će upravo oni biti najbolji predstavnici naše visoke škole, ali i profesija kojima će se u budućnosti baviti.