Flat Preloader Icon

Bogdan Budimir, naš student fizioterapije učestvovao je na 6. Svetskom šampionatu masaža održanom od 28. do 30. juna u Kopenhagenu (Danska).  

U izuzetno jakoj konkurenciji od preko 300 učesnika iz celog sveta, Bogdan je obezbedio zapažen rezultat plasiravši se u top 10 čime je potvrdio da pripada samom vrhu.

„Izuzetno uspešna sezona je iza mene. Iako ovog puta nisam osvojio medalju, sa Svetskog šampionata nosim neverovatno iskustvo i nova znanja iz oblasti inovativnih tehnika masaže. Bila mi je velika čast da budem deo ovako velike organizacije i prezentujem svoju zemlju i školu”, izjavio je Bogdan.

Podsećamo da je ovaj mladi budući strukovni fizioterapeut sa ICEPS – a, u februaru ove godine osvojio zlatnu medalju na Baltičkom prvenstvu masaža u Kaunasu (Litvanija), čime je izborio direktan plasman na Svetsko prvenstvo masaža u Kopenhagenu. U okviru aktivnih priprema za pomenuto takmičenje, učestvovao je i na Balkanskom takmičenju masaža u Inđiji, od 27. do 28. maja, gde je osvojio zlatnu medalju u kategoriji „slobodan stil“.