Flat Preloader Icon

Potpisan je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Visoke strukovne škole ICEPS i Opšte bolnice „Đorđe Joanović”, zdravstvenom ustanovom za stacionarno lečenje i pružanje specijalističkih medicinskih usluga građanima Srednjebanatskog okruga koju čini pet opština: Zrenjanin, Novi Bečej, Sečanj, Žitište i Nova Crnja.

– Na listi od preko 100 ICEPS nastavnih baza širom Srbije, od sada je i Opšta bolnica „Đorđe Joanović” Zrenjanin, gde će studenti moći da obavljaju stručnu praksu i to nas beskrajno raduje. Izuzetno je velika čast sarađivati sa najboljim ustanovama primarne, sekundarne i tercijarne zaštite u zemlji i da će upravo ICEPS studenti iz Zrenjanina i okolnih mesta moći da stiču neophodne veštine i praktična znanja za najhumaniji poziv. Izuzetno predano radimo na tome da studije budu dostupne svima i odatle toliko veliki broj nastavnih baza u svim delovima Srbije. Osim Opšte bolnice u Zrenjaninu, nove saradnje smo uspostavili i sa Opštom bolnicom „Stefan Visoki” Smederevska Palanka, ali i Zdravstvenim centrom Užice – rečeno je na ICEPS-u.

Podsećanja radi, ICEPS ima čak šest visokoškolskih jedinica (Beograd, Novi Sad, Vršac, Leskovac, Kraljevo i Jagodina) i preko 100 nastavnih baza u više od 40 gradova širom Srbije u kojima se školuju buduće najbolje obučene medicinske sestre, natraženiji radiolozi, medicinski laboranti, fizioterapeuti i menadžeri u zdravstvu. Osim osnovnih studija, na ICEPS – u se organizuju i realizuju i master programi: Zdravstvena nega, Ultrazvučna dijagnostika i Menadžmentu u zdravstvu.

Upis za 2023/2024. godinu je u toku, a osim nabrojanih medicinskih profila, na ovoj visokoškolskoj ustanovi školuju se i budući strukovni menadžeri i to u okviru strukovnih studija: Menadžment u hotelijerstvu, Menadžment u gastronomiji i Menadžment u restoraterstvu, kao i Menadžment u finansijama i bankarstvu.

Sve informacije o upisu možete pronaći na www.iceps.edu.rs ili nas kontaktirati telefonom (+381) 064 6483 740

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

ŠKOLARINA I POPUSTI 

vest prenosi I love Zrenjanin