Flat Preloader Icon

Ketering menadžment

Predavači:

dipl. menadžer gastronomije Uroš Zavarko

uroszavarkoduma@gmail.com

Uslovljenost predmeta:

Deo nastave se izvodi kroz vežbe koje mogu biti na terenu ili u kabinetu škole. Vežbe su obaveznog tipa i uslov su za izlazak na ispit.

Ukoliko propustite jedan ili sve termine vežbi u obavezi ste da ih nadoknadite uz dodatno plaćanje prema cenovniku Škole istaknutom na sajtu. Nadoknada se vrši kroz pisanje rada na temu koju odredite sa predmetnim nastavnikom i usmenu odbranu tog istog rada.

Uslov za izlazak na ispit je i položen predmet Osnovi restoraterstva.

Ispitni rok: drugi termin polaganja u mesecu

Osnovna literatura:

1. Stojanović M.: Ketering, Visoka hotelijerska škola za strukovne studije, Beograd, 2010.

Dopunska literatura:

2. Scanlon N. L.: Catering Management, Villey, London, 2012.
3. Shock P., Stefanelli J.: On-Premise Catering, John Wiley & Sons INC, New York, USA, 2001.
4. Lawrence E., Chalmers I.: The Complete Caterer: A Practical Guide to the Craft and Business of Catering, Crown/Archetype, London, 2010.

Za potrebnu literaturu molimo vas da se obratite Studentskoj službi mejlom.