Osnovna literatura:
1. Čerović S., Čomić Đ.: Projektovanje i izgradnja hotela, Univerzitet Singidunum, Beograd, 2020.
2. Čomić Đ., Vukić M.: Izgradnja i opremanje hotelskih objekata, udžbenik, Visoka hotelijerska škola strukovnih studija, Bebaimoca, Beograd, 2014.
Dopunska literatura:
3. Galičić V.: Poslovanje hotelskoga odjela smještaja, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Travanj, 2017.
4. Ministarstvo finansija i privrede: Pravilnik o minimalno tehničkim i sanitarno-higijenskim uslovima za uređenje i opremanje ugostiteljskih objekata, Beograd, 2012.
5. Ministarstvo finansija i privrede: Pravilnik o uslovima i načinu obavljanja ugostiteljske delatnosti, načinu pružanja ugostiteljskih usluga, razvrstavanju ugostiteljskih objekata i minimalno tehničkim uslovima za uređenje i opremanje ugostiteljskih objekata, Beograd, 2012.
6. Jan H.: Architekture Engenering, Data Status, Beograd, 2002.
7. Ransley J.: Developing Hospitality Properties and Facilities, Elsevier Butterworth-Heinemann, New York, 2008.
Za potrebnu literaturu molimo vas da se obratite Studentskoj službi mejlom.