Flat Preloader Icon

Barsko poslovanje

Predavači:

Uslovljenost predmeta:

Deo nastave se izvodi kroz vežbe koje mogu biti na terenu ili u kabinetu škole. Vežbe su obaveznog tipa i uslov su za izlazak na ispit.

Ukoliko propustite jedan ili sve termine vežbi u obavezi ste da ih nadoknadite uz dodatno plaćanje prema cenovniku Škole istaknutom na sajtu. Nadoknada se vrši kroz pisanje rada na temu koju odredite sa predmetnim nastavnikom i usmenu odbranu tog istog rada.

Ispitni rok: prvi termin polaganja u mesecu

Osnovna literatura:

1. Akademija Oxford: Priručnik za barmena, udžbenik, Akademija Oxford, Novi Sad, 2014.
2. Priručnik za barmene: Priručnik za barmene, Institut za strane jezike i stručna osposobljavanja, Beograd, 2014.

Dopunska literatura:

3. Prive J.: Vinska škola, Begen komerc, Beograd, 2019.
4. DeGroff D.: The Craft of the Cocktail: Everything You Need to Know to Be a Master Bartender, Boston, 2002.
5. Morgenthaler J.: The Bar Book: Elements of Cocktail Technique (Cocktail Book with Cocktail Recipes, Mixology Book for Bartending), Chronicle Books, New York, 2014.
6. Craddock H.: The Savoy Cocktail Book, Girard & Stewart, New York, 2015.

Za potrebnu literaturu molimo vas da se obratite Studentskoj službi mejlom.

VŠU Beograd:

  1.  

VŠJ Novi Sad:

  1.  

VŠJ Leskovac:

  1.  

VŠJ Vršac:

  1.  

VŠJ Kraljevo:

  1.  

VŠJ Jagodina:

  1.