Flat Preloader Icon

Misija

Ovladavanje studenata profesionalnim veštinama

Vizija

Postati sedište visokog obrazovanja

Cilj

Primena znanja studenata u realnom okruženju

icepsOtvoren je konkurs za ICEPS STIPENDIJE za školsku 2024/2025. godinu!

Poslednje vesti i obaveštenja

utisci

Šta studenti kažu o nama

image

Nakon 30 godina, ponovo sam student! Nadam se da ovaj podatak i odluka da nastavim studije na ICEPS-u, u uslovima postojeće konkurencije, već dovoljno govori. Pozitivni komentari o Školi, bili su samo dodatni vetar u leđa. Ali, kao pripadnca “starije” generacije, moram priznati, da su veoma bitnu ulogu za moje opredeljenje da upišem ICEPS, odigrale ljubazne, elokventne, predusretljive koleginice iz Studentske Službe.

Slađana
Studentkinja III godine studijskog smera Zdravstvena nega
image

Ono što je mene privuklo da upišem ICEPS, jeste savremen rad sa studentima, koji nam omogućava dostupnost svim potrebnim materijalima za pripremu ispita u bilo koje doba dana, praktičnu nastavu u rodnom gradu i prilagođavanje određenim zahtevima studenata. Takođe, želim da pomenem i dobro organizovan rad svih zaposlenih koji su tu da nam razjasne sve naše nedoumice i budu podrška za postizanje pozitivnih rezultata.

Dimitrije
Student I godine studijskog smera Zdravstvena nega
image

Škola je jako dobro organizovana, i u pogledu teorijskog dela, gde učimo konkretne stvari a i kada je praksa u pitanju. Možemo da računamo na to, da ćemo od Studentske Službe dobiti odgovore na svaki mejl ili poziv. Posebna pohvala, zato što se izlazi u susret studentima koji su u radnom odnosu kao i sportistima.

Iva i Aleksandra
Studentkinje II godine studijskog smera Fizioterapija
image

Korišćenjem savremenih metoda i sistema učenja i rada, kao i ažurnošću svih zaposlenih, Škola me čini zadovoljnim studentom. Profesori su uvek tu za saradnju. Sav materijal nam je obezbeđen pa energiju trošimo na ono što treba – na učenje i usavršavanje. Takođe, studenti su maksimalno uvaženi od strane profesora i Studentske službe. Svako ko želi da konstantno uči, radi i da se usavršava u oblasti medicine, ima moju toplu preporuku da upiše ICEPS.

Aleksandra
Studentkinja III godine studijskog smera Zdravstvena nega
image

ICEPS bih preporučila svima, jer mi pruža najkonkretnije informacije iz svih predmeta, bez onih suvišnih, koje samo “koče” učenje.
Studenti oko 60% gradiva mogu savladati redovnim odlaskom na praksu iz određenih predmeta, što ceo proces studiranja znatno olakšava.

Jelena
Studentkinja II godine studijskog smera Fizioterapija
image

Škola je dobro organizovana i primećuje se ogroman trud svih zaposlenih. Blagovremeno dobijamo tačne i precizne informacije o svim aktivnostima Škole i smatram da je uspostavljen dobar način komunikacije sa studentima.

Sara
Studentkinja II godine studijskog smera Radiologija
image

Generalni utisak o studiranju na ICEPS-u je pozitivan. Osoblje je vrlo ljubazno i profesionalno.

Ivana
Studentkinja II godine studijskog smera Zdravstvena nega